Misiune si scop

Ajutam studentii care nu mai au timp, raman in pana de idei, nu au parte de cea mai buna coordonare academica si sunt in cautarea inspiratiei necesare pentru termenarea celei mai bune lucrari de licenta.

lucrare de licenta pdf

Inspiratia de care nevoie.

“Cu noi ai parte de inspiratia necesara si indrumarea de care ai nevoie pentru o lucrare de licenta perfecta,”

Logo Lucrari de licenta
Lucrare de Licenta
www.lucrare-de-licenta.ro

Termeni si Conditii

Prezentul acord prezintă regulile și reglementările care guvernează relația dintre furnizor și utilizator. Termenii utilizați în acest acord au semnificații specifice. Site-ul reprezintă platforma prin intermediul căreia furnizorul oferă servicii și informații utilizatorului. Termenii și condițiile se referă la regulile care se aplică la accesarea, furnizarea și utilizarea serviciilor și informațiilor oferite prin intermediul site-ului. Utilizatorul este orice persoană fizică care apelează sau intră pe site-ul web și/sau alege să utilizeze serviciile sau informațiile oferite prin intermediul site-ului web. Serviciile și informațiile se referă la orice formă de îndrumare și/sau asistență oferită sau pusă la dispoziție pe site-ul web.

I. Nota introductiva

I.1 Prin acesarea serviciilor site-ului www.lucrare-de-licenta.ro, utilizatorii declara ca au implinit varsta de 18 ani si ca cunoasteti si indepliniti toate conditiile legale necesare pentru a fi partea unui contract comercial legal. Utilizatorii care nu sunt de acord cu termenii siconditiile stipulate in randurile de mai jos, in intregime sau cu anumite segmente sunt rugati sa paraseasca de indata site-ul si sa se abtina de la plasarea oricarei comenzi sau intrarea intr-o relatie de colaborare cu respectivul site.

I.2 Prin solicitarea unei oferte, utilizarea, interactionarea sau accesarea, sub orice formă, a site-ului web https://lucrare-de-licenta.ro/ și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, Utilizatorul / clientul își manifestă consimțământul asupra tuturor prevederilor stipulate în Termenii și condițiile de utilizare și asupra oricăror modificări unilaterale ulterioare ale acestora și declară că a citit, a înțeles și este de acord cu respectarea îndeaproape si intocmai a acestora.

 

De ce primim atat de multe recomandari pentru redactare lucrari de licenta la comanda

II. Obiectul

II.1 Materialele comercializate prin intermediul site-ului www.lucrare-de-licenta.ro sau rezultate in urma colaborarii cu acest site nu au ca scop prezentarea in fata tertor persoane, iar modul in care respectivele materiale sunt folosite cade in resposabilitatea clientului final. Continuturile, in integralitatea lor, sunt livrate cu scopul documentarii si al cercetarii, ca sursa bibliografica, model de redactare sau exemplu.
II.2 Materialele rezultate in urma colaborarii dintre prestator si beneficiar, prin intermediul platformei www.lucrare-de-licenta.ro sunt culegeri de informatii din diverse surse, asejate sub forma unei lucrari de licenta, lucrari de master, lucrare de grad sau o alta forma dorita de client. Aceste materiale nu sunt create cu scopul asumarii de catre utilizator a calitatii de autor sau pentru a fi prezentate in fata tertor persoane. Scopul materialelor, denumite in continuare lucrari de licenta, lucrari de masterat, lucrari de doctorat sau orice alt format dat sau dorit de catre client au un scop pur informativ si nu pot fi folosite asa cum sunt ca si creatie proprie in fata comisiei de examinare, a profesorului coordonator sau prezentate tertor persoane.

III. Interactiune si raspundere

III. 1 Site-ul www.lucrare-de-licenta.ro nu isi asuma acuratetea informatiilor sau a continutului afisat pe site. Anumite pasaje, pagini sau sectiuni au fost realizate cu ajutorul programelor de scriere automate ce fac uz de inteligenta artificiala sau obtinute din servicii externalizate de copywriting si creare de continut. Chiar daca ne dorim o acuratete de 100% a informatiilor livrate sau prezentate, anumite erori pot aparea. Anumite bucati de text prezente pe site au un scop pur promotional si servesc in totalitate promovarii prin motoarele de cautare de tipul SEO si SERP si nu trebuiesc tratate ca surse de informatie.

III. 2 Beneficiarul intelege ca toate serviicile si materielele obtinute in urma colaborarii sunt oferite “asa cum sunt” si confirma ca nu vor avea nici o pretentie ulterioara legata de limitari, proprietati, acuratete sau compatibilitate cu nevoile beneficirilor de servicii sau materiale obtinute ca urmare a colaborarii cu site-ul www.lucrare-de-licenta.ro

III. 3 Prestatorul nu poate fi tras la raspunde de modul in care beneficiarul de servicii alege sa foloseasca materialele si informatiile puse la dispozitie prin intermediul site-ului.

III. 4 In eventulitatea improbabila a unei dispute utilizatorii exonereaza lucrare-de-licente.ro de orice fel acuza, actiune,  inactiune, pierdere si de orice cerere, daune sau costuri survenite. utilizatorii inteleg si accepta ca prestatorul nu este raspunzator in nici un fel de eventuale pierderi sau oportunitati nefructificate rezultate ca folosire a materialelor primite sau a informatiilor in alt scop decat cel pentru care au fost create sau puse la dispozitia utilizatorului.

IV. Pret si costuri practicate

IV. 1 Pretul serviciilor si materialelor oferite de lucrare-de-licenta.ro difera in funtie de complexitate, anvergura, timpul de executie dorit de beneficiar si de disponibilitatea personalului capabil sa duca proiectul la completiune sau sa intocmeasca materialele solicitate de client.

IV. 2 Pretul fiecarui proiect, lucrare de licenta, lucrare de disertatie sau material dorit de catre client, indiferent de forma pe care o imbraca acesta se negociaza la momentul plasarii comenzii si ramane fix pe tot parcursul colaborarii.

IV. 3 Pretul pentru acelasi produs sau serviciu poate varia in functie de momentul plasarii comenzii.

IV. 4 Pretul se va achita integral, in contul firmei, fara avans, dupa previzualizarea materialor prin mijloacele puse la dispozitie de catre prestator si doar dupa ce beneficiarul atesta calitatea materialelor.

IV. 5 Beneficiarul poate anula comanda in orice moment, pana la finalizarea tranzactiei, fara a datora nici o explicatie sau suma de bani prestatorului. Dupa acceptarea materialelor puse la dispozitie de catre prestator prin intermediul vizualizarii la distanta si efectuarea platii, beneficiarul nu mai poate solicita rambursarea banilor.

V. Modificarea materialelor primite dupa cumparare

Deoarece ne dorim doar clienti multumiti care sa ne recomanda mai departe, oferim gratuit modificari dupa cumparare ca un bonus.

V. 1. Modificarea materialelor cumparate este oferita ca un bonus si nu face parte din pachetul de produse sau servicii achizitionat de catre client/beneficiar.

V. 2 Modificarile ulterioare cumpararii nu sunt garantate si efectuarea acestora poate fi refuzata.

V. 3 Modificarea materialelor poate fi ceruta o singura data, intr-o perioada de maxim 4 zile calendaristice de la momentul transmiterii materilalelor catre beneficiar.

V. 4 Modificarea materialelor achizitionate se va reazlia intr-un procent nu mai mare de 40% din totalul materialelor.

VI. Calitatea materialelor si rambursarea sumei de bani

VI. 1 Orice conținut, material sau serviciu furnizat pe site-ul nostru este destinat exclusiv utilizării ca bibliografie, exemplu de cercetare sau sursă de documentare pentru propriile lucrări științifice de forma: lucrare de licenta, lucrare de disertatie, lucrare de grad etc. Utilizatorii trebuie să foloseasca materialele transmise de catre prestator doar in scopuri informative si ca sursa de inspiratie si ghidaj pentru propria lucrare de licenta, disertatie, de grad etc. Serviciile, materialele și informațiile oferite de catre prestator sunt destinate doar pentru uz personal și documentare și nu trebuie folosite ca înlocuitori pentru propria lucrare academica sau pentru a fi prezentate la facultate, in fata profesorului coordonator sau tertor persoane ca si creatie proprie.

VI. 2 Toate materialele oferite de prestator prin intermediul paginii de we: www.lucrare-de-licenta.ro sunt create pentru si la cererea beneficiarului. Utilizatorii recunosc faptul că serviciul oferit pe acest site web este subiectiv și este posibil să nu corespundă cerințelor lor specifice. Prin urmare,  utilizatorii nu pot solicita o reproiectare sau o rambursare după ce a fost efectuată plata, toate materialele fiind consumate in momentul citirii lor.

VI. 3 Inspectia calitatii din punct de vedere tehnic si calitativ se realizeaza de catre client prin intermediul fisierelor transmise la finalizarea conceperii materialelor solicitate. In urma analizei fisierelor transmise de catre prestator, utilizatorul poate renunta la colaborare atunci cand fisierele oferite nu reflecta dorintele, exigentele si calitatea dorite de catre client sau poate face plata daca accepta ca fisierele reflecta materialul final dorit de catre beneficiar.

VI. 4 In urma inspectiei la distanta a materialelor, beneficiarul / clientul accepta din toate puntele de vedere, tehnic si calitativ in conditiile “vazut si acceptat” si “asa cum este” si se angajeaza sa nu faca nici o reclamatie sau sa ridice o opozitie viitoare cu privire la calitatea materialelor sau de orice alta natura.

VI. 5 Utilizatorii / clientii isi asuma inteleg pe deplin ca materialele oferite de catre prestator prin intermediul site-ului: www.lucrare-de-licenta.ro sunt oferite “asa cum sunt” si nu creaza nicio o obligatie prestatorului legat de acuratete, calitate, originalitate, caraterul interal sau validitatea informatiilor. Scopul servit de respectivele materiale transmise de echipa lucrare de licenta .ro este acela de a oferii un model, sursa de inspiratie si ajutor in elaborarea de catre beneficiar a propriei lucrari de licenta, disertatie sau forma dorita de catre acesta.

VI. 6 Clientii / utilizatorii site-ului inteleg si isi asuma ca materielele transmise nu sunt lucrari originale pe care acestia sa le foloseasca pentru a frauda sistemul de invatamant sau pentru a falsifica calitatea de autor al unei lucrari academice. Materialele transmise catre beneficiar nu sunt garantate de catre prestator in nici un fel ca fiind originale, utilizatorul intelegand ca sursele folosite la redactarea acestor materiele se pot regasii in surse online, carti, brosuri etc, fara ca prestatorul sa detina drepturi de proprietate intelectuala asupra acestora.

VI. 7 Rambursarea se realizeaza doar in cazuri specifice, precum o eroare bancara, o plata dubla sau eronata.

VI. 8 Prestatorul nu este in nici un fel responsabil pentru actiunile prezente sau viitoare ale utilizatorului si a modului cum acesta alege sa foloseasca materialele obtinute prin intermediul site-ului. Utilizitarul  isi asuma in mod expres obligatia de a folosi materialele primite doar in scopuri legale, de a nu prezenta materialele primite tertor persoane, in scop de publicare, in fata comisiei de examinare sau catre public, de a nu introduce materialele in sistemele universitatii si de a nu incerca folosirea materialelor in alt scop decat cel informativ.