Una dintre cele mai des intalnite intrebari atunci cand vine vorba despre redactarea unei lucrari de licenta este: Cate pagini trebuie sa aiba o lucrare de licenta?
Raspunsul exact la intrebarea: Cate pagini trebuie sa aiba o lucrare de licenta? Se regaseste in ghidul de elaborare al lucrarii de licenta. Acesta poate fi descarcat de pe site-ul universitatii pentru care se face respectiva lucrare de licenta.
In medie, o lucrare de licente standard cuprinde intre 45 si 75 de pagini. Lucrarea de licente este compusa de obicei din doua capitole de teorie, insumand 50% din continutul scris al acesteia si studiul de caz, in proportie de celelalte 50 de procente. Pentru a fi completa, o lucrare de licenta trebuie sa mai aibe o pagina de titlu, cuprins, introducere, bibliografi, concluzii si anexe.
Toate aceste informatii si proportiile diecarei parti a lucrarii de licenta se regasesc in ghidul de elaborare de pe site-ul facultatii. Consulta ghidul si site-ul facultatii pentru a fi la curent cu toate cerintele pe care trebuie sa le respecti atunci cand scri o lucrare de licenta la comanda.
Vrei sa afli rapid cate pagini trebuie sa aiba o lucrare de licenta?
Intreaba rapid echipa de specilisti in redactarea lucrarilor de licenta neplagiate la comanda. Alegand sa lucrezi cu noi vei avea in cele din urma o lucrare de licenta impecabil redactata, corecta si neplagiata. Stim exact cate pagini trebuie sa aibe fiecare lucrare de licenta in functie de facultate, speificatii si a ceea ce se doreste a fi realizat in respectiva lucrare de licenta. Afla rapid numarul de pagini pentru lucrarea ta completand formularul de mai jos cu detaliile lucrarii tale si cu datele de contact. Un coleg te va asista cu tot ce tine de lucrarea de licenta pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie.

Anual mii de studentii de la majoritatea universitatilor din Romania apeleaza la serviile noastre atunci cand sunt in cautarea a cel mai bun site pentru lucrari de licenta.
Comanda o lucrare | Cere informatii
Majoritatea tezelor sunt structurate după cum se arată mai jos. Fiecare parte poate fi împărțită în mai multe capitole. De exemplu, introducerea părții poate avea două capitole separate pentru o introducere generală la subiect și întrebarea de cercetare. Dar părțile apar de obicei în următoarea ordine:
Pagina titlu
Confirmare (Opțional)
rezumat
Cuprins
1. Introducere
2. Studiul literaturii
3. Colectarea datelor
4. Analiza
5. Concluzii
Lista de referinte
Declarație de muncă independentă
Anexă (Opțional)
Nu există o lungime obligatorie a unei teze. Cele mai multe lucrări de master bine scrise au între 50 și 80 de pagini, tezele de licență au de obicei între 40 și 60 de pagini. Cu toate acestea, în funcție de subiect și de stilul dvs. de scris, mai multe sau mai puține pagini pot fi potrivite. Rețineți că teza dvs. va fi evaluată doar pe baza documentului scris și a susținerii. Dacă ai făcut o treabă bună (pe care s-ar putea să le fi arătat consilierului tău la un moment dat) și ai uitat să o adaugi în documentul tău scris, nu poate fi evaluată.
O teză sau disertație este o lucrare lungă care descrie înțelegerea și cunoștințele despre un domeniu academic de studiu. O lucrare de teză sau disertație este scrisă cu mult efort și muncă grea, deoarece trebuie să concureze cu lucrările academice ale altor studenți din același domeniu de studiu. Dar lucrul bun este că există unele lucruri pe care trebuie să le aibă în comun, indiferent de zona pe care o prezintă. În primul rând, teza sau disertația ar trebui să fie concretă, perspicace și obiectivă. Dacă ți-e teamă că al tău este prea lung sau prea scurt, urmați aceste instrucțiuni pentru a vă asigura că o faceți corect.